Maksu- ja peruutuspolitiikka

1. Jokaisen on täytettävä kahvilassa asiakaskortti, jotta sinuun saadaan tarvittaessa yhteys tunnin peruutuksen tai siirron sattuessa. 

2.Ratsastustunnit maksetaan maneesin yläkerran kahviossa pankkikortilla tai käteisellä. Ostettavissa myös lahjakortteja.

Meillä käy lisäksi maksuvälineenä:
-SporttiPassi / verkkomaksu
-Smartum, hoitoseteli 
-tyky kuntoseteli, virikeseteli 

Maksaessasi kahvilassa tuntia, katso tarkasti että merkintä tehdään ratsastajan nimen perään seurantalistaan. Saat tietenkin myös kuitin halutessasi. 

3. Tunnit ja kortit voi maksaa myös tilille FI62 3131 3001 1982 33, tuo silloin tosite kahvioon todisteeksi suorituksesta. 
Muista laittaa viestiosioon TUNTILAISEN nimi ja päivämäärät mitä suoritus koskee. 

4. Ratsastuskorteissa on voimassaoloaika, seuraa sitä koska vanhentunut 
kortti on roskistavaraa. 10-kortin loppuminen ei ole sama asia kuin vakiotunnista luopuminen, kortti on ainoastaan maksuväline. 

5. Vakiotuntiratsastajalle on varattu viikottain hevonen/poni joka tunnille. Jos et pääse ratsastustunnillesi, peru se viimeistään edellisenä päivänä, joko soittamalla tai tekstiviestillä numeroon 040 771 2347/PäiviTakaisin tuleva OK on kuittaus siitä, että viesti on tullut perille.

Ilmoita tekstiviestissä ratsastajan koko nimi, ratsastusaika sekä perutun tunnin päivämäärä. EI: "Maija peruu ensi torstain", vaan " Maija Meikäläinen peruu ponitunnin 15.4 klo 18". TALLENNA peruutukset ja muut tärkeät asiat itsellesi. Tällöin tiedon jäljittäminen on helpompaa, koska puhelimet joskus rikkoutuu tai ”ui meressä”, tai muuten vahingossa viestisi joutuu hukkaan. 

6. Samana päivänä peruutetut/kokonaan peruuttamattomat tunnit maksetaan. Poikkeuksena samana päivänä sairastapauksen yhteydessä, soita ja saat ohjeet miten toimitaan.

Jos olet useasti pois omalta vakiotunniltasi ratsastamatta KORVAAVAA TUNTIA jonain toisena päivänä, saatat menettää paikkasi ja se annetaan sellaiselle joka myös käy tunnillaan. Ajoissa perutun tunnin saa joku toinen korvaustunniksi. Jos tiedät jo nyt lähteväsi matkalle tms. voi tunnit perua kuukausia etukäteen.
 
7. ILMOITA VAKIOTUNNEILTA POISJÄÄNNISTÄ AJOISSA viestillä. Jos jää pois ilmoittamatta, lasku seuraa postissa kolmesta tunnista sekä muista maksamattomista tunneista. 

Laskutuksen apuna käytämme tarvittaessa perintätoimistoa. 

8. SEURAA "RÄSTILISTAA" TALLIN ILMOITUSTAULULLA = maksamattomat ja 
peruuttamattomat tunnit, kahvila ollut kiinni, kortti loppunut, 
kuittaus jäänyt tekemättä, peruutusviesti hukkunut....